Plannen voor een nieuwe keuken? Onze werkwijze in 6 stappen

Werkwijze

"Iedere keuken heeft zo zijn eigen verhaal."

WoWkeukens

Stap 1: Oriëntatie, inspiratie en voorbereiding

Het kopen van een WOWKeuken begint bij de oriëntatie. Wat is er allemaal te koop en wat vind ik mooi? Laat u online inspireren op onze Instagram, Facebook of Pinterest.

Als u een inzicht heeft hoe uw keuken er ongeveer uit moet gaan zien kunt u een inspiratie afspraak maken bij ons in de keukenstudio. In onze keukenstudio vindt u showroomkeukens die allemaal met veel zorg zijn uitgedacht. Met zoveel mogelijk variatie in stijlen en opstellingen, waarbij iedere keuken zijn eigen sfeer en styling heeft.

Via ons contactformulier kunt u een afspraak inplannen met een van onze keukenadviseurs en kunnen we uw WOWKeuken samenstellen.

Stap 2: Inspiratie afspraak en advies

Onder het genot van een heerlijke kop koffie gaat u in gesprek met een van onze keukenadviseurs. Wij nemen ruim de tijd voor u om al uw wensen te inventariseren, door onze keukenstudio te lopen en u alles te laten zien en voelen. Wat er bij u past is een optelsom van verschillende elementen; favoriete woonstijl, trends, personal touch en uw budget. Tijdens het gesprek lopen we de checklist door en nemen we uw wensen mee voor het ontwerpen van een 3D ontwerp en keukenofferte van uw toekomstige WOWKeuken.

WoWkeukens
WoWkeukens

Stap 3: Keukenofferte en 3D tekening

Na uw inspiratie en advies afspraak ontvangt u van uw keukenadviseur de keukenofferte en 3D tekening per e-mail. Op de keukenofferte kunt u direct een eerlijke nettoprijs, zonder stuntprijzen of zogenaamde speciale kortingen, inzien. Vol van inspiratie en informatie kunt u de keukenofferte thuis goed doornemen en bespreken.

Het kan natuurlijk zijn dat alles in 1 keer naar wens is en anders kan er een tweede advies afspraak worden gemaakt met uw keukenadviseur.

Stap 4: Inmeten & bestellen

Voordat we uw keuken gaan bestellen, komt de keukenadviseur bij u langs om de keuken in te meten. De opgemeten maten worden vergeleken met de tekening van de keukenadviseur. Als alles helemaal klopt, wordt het leidingschema (werktekening) gemaakt en gaan we voor u aan de slag met het bestellen van uw WOWKeuken. 

De levertijd van een gemiddelde keuken is ongeveer 16 weken, afhankelijk van het gekozen merk en model én van de levering van onze leveranciers. Wanneer uw WOWKeuken gemonteerd kan worden is tevens ook afhankelijk van de planning van ons eigen montageteam. Uw WOWKeuken wordt een aantal weken voorafgaand aan de montage geleverd in ons magazijn, zo is er voldoende tijd om bij te bestellen mocht de levering incompleet of onjuist zijn. In het gehele proces wordt alles meerdere malen gecontroleerd.

WoWkeukens
WoWkeukens

Stap 5: WOWKeuken plaatsen & monteren

Uw WOWKeuken wordt eindelijk geplaatst! De keuken wordt een werkdag voor montage bij u afgeleverd, hierover krijgt u een bericht. Zowel de bezorging als montage van uw WOWKeuken wordt gedaan en geplaatst door onze eigen vakmensen met expertise. Als de WOWKeuken geplaatst is laten wij de keuken schoon achter. Het genieten van de nieuwe WOWKeuken kan dan past echt beginnen!

Stap 6: Genieten van uw WOWKeuken

Een smaakvolle keuken die een verpersoonlijking is van uzelf. Een WOWKeuken waarin u zich direct thuis voelt en waarvan geen tweede bestaat. Met maatwerk van WOW!Keukens is uw keuken realiteit geworden, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Na enige tijd komen wij nog een keer bij u langs om uw WOWKeuken professioneel te laten fotograferen.

Keukenzaak Waalwijk

De start van uw wowkeuken begint hier!

Scroll naar boven