Passie voor keukens sinds 1982

Over ons

"Wij plaatsen meer dan een keuken."

Over WoWKeukens
Sinds 1982

Passie & enthousiasme

Welkom bij WOWKeukens, waar onze passie ligt in het creëren van iets bijzonders voor elke klant. Wij geloven in keukens die niet alleen gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, maar ook perfect aansluiten bij uw persoonlijkheid. Het resultaat? Een ruimte waarin u zich thuis voelt en dagelijks van geniet.

De 45 jaar ervaring die we als familiebedrijf hebben, zorgt voor de juiste basis om u met onze vakkennis van een goed advies te voorzien. Ons team van onafhankelijke ontwerpers staat klaar om u te adviseren en unieke keukens te ontwerpen, variërend van strak en modern tot uiterst klassiek.

Bij WOWKeukens draait het om deskundig advies, expertise en eerlijke prijzen. Onze hoogwaardige producten en eigen montagedienst voldoen aan de hoge eisen van onze klanten. Omdat we niet gebonden zijn aan grote keukenorganisaties, kunnen we maatwerkoplossingen bieden die perfect passen bij uw wensen en persoonlijke situatie.

Ontdek de magie van het creëren van uw eigen WOWkeuken. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat u als klant nauw betrokken bent bij het proces. We besteden veel tijd en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie, zodat uw keuken perfect aansluit bij uw budget en ruimte. Bij ons geen stuntprijzen of speciale kortingen, maar direct een eerlijke, nettoprijs.

Breng een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen en samen uw WOWKeuken werkelijkheid te laten worden.

Familie Klijn

"Wij geven garantie op onze vijf pluspunten!"

Montage

Deskundig advies

Eerlijke prijs

3D tekening

Service

Wat wij bieden

Wat wij bieden
WoWkeukens

Eerlijke prijs & deskundig advies

Wij hanteren een transparante werkwijze waardoor u als klant zeer betrokken bent bij uw eigen keuken. Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie die bij uw persoonlijke wensen, budget en ruimte aansluit. Wij geven u direct een eerlijke, nettoprijs zonder te werken met stuntprijzen of zogenaamde speciale kortingen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Openheid en alle tijd om te beslissen zijn daarom dan ook twee hele belangrijke aspecten bij WOWKeukens.

WoWkeukens

Maatwerk & kwaliteit

Wij zijn een keukenspecialist die maatwerk kwaliteitskeukens levert en monteert. Al meer dan 40 jaar zijn er kwaliteitskeukens waargemaakt. Deskundig advies, expertise, eerlijke prijs, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst met vakmensen zijn de pluspunten die voldoen aan de hoge eisen van de klant. Met maatwerk van WOWKeukens wordt uw keuken realiteit!

Keukenzaak Waalwijk

Service & nazorg

Bij WOWKeukens houdt de service niet op wanneer uw keuken is geplaatst. Onze serviceafdeling staat voor u klaar om uw melding in behandeling te nemen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, dus voor al uw vragen rondom de keuken blijven wij uw aanspreekpunt. En voor het plaatsen van de keukens maken we gebruik van onze vaste keukenmonteurs. Zo houden we het persoonlijk!

Klanten vertellen

WoW!Keukens
4.9
Gebaseerd op 34 beoordelingen
powered by Google
BrendaBrenda
14:39 17 Jun 24
In onze zoektocht naar een keuken stuitte ik via social media op WoW!Keukens en door de positieve reviews besloten een afspraak in te plannen. We werden vriendelijk en behulpzaam geholpen door Thomas. Omdat het pas de eerste keukenzaak was die wij bezochten en we een goede vergelijking wilden maken zijn we ook nog naar 4 andere zaken geweest.Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat WoW!Keukens het beste aansloot bij onze wensen waarop we een prachtige keuken hebben gekocht.De keuken is door een zeer ervaren monteur in twee dagen in elkaar gezet. Als service had hij ook de vloerplinten in de keuken nog bevestigd. Chapeau!Helaas bleek er één keukenfront beschadigd te zijn door de transport. Over 5/6 weken krijgen we een nieuw front, zonder daar zelf een opmerking over te hoeven maken. De monteur had dit namelijk al gelijk gecommuniceerd met Thomas.We zijn blij dat we voor WoW!Keukens hebben gekozen.
Inmiddels genieten wij al een week van onze prachtige nieuwe keuken. Tijdens het traject zijn wij ontzettend goed geholpen. Er werd meegedacht naar oplossingen en geen enkele vraag was te veel.Het monteren is super netjes gedaan.Wij zijn zeer tevreden over Wow!Keukens.Een echte aanrader.
Ilse BrokIlse Brok
15:15 05 Jun 24
Zeer tevreden over WoW!Keukens. Vanaf het eerste contact tm de oplevering super service!Fijn contact, duidelijke en heldere informatie en geen opdringerige verkooppraatjes. Wij kunnen WoW!Keukens van harte aanbevelen.
Naomi VermueNaomi Vermue
20:14 20 May 24
Na goed advies en prettig contact genieten we sinds kort van onze WoW keuken. De keuken is zo onwijs mooi geworden. We zijn er enorm blij mee!
Bij het uitkiezen van een nieuwe keuken zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan. De mensen van WoW keukens hebben ons hierbij vakkundig geholpen en meegedacht over het beste resultaat voor ons. Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking met uiteindelijk een prachtig keuken. En nu gaan we lekker genieten.
Cocky MarsmanCocky Marsman
11:44 14 May 24
Van het uitzoeken tot oplevering van de keukens geweldige service.Niks is te veel!Oprecht WoW!!
Ron AdriaensenRon Adriaensen
06:20 04 May 24
Een keuken welke je koopt heeft een bepaalde kwaliteit, deze kwaliteit is niet alleen de materialen... maar ook zeer zeker de organisatie en de mensen die daaraan meewerken.WoW keukens heeft er niet alleen voor gezorgd dat wij een prachtige keuken hebben, maar ook echt de beleving dat je klant bent.Dat het nu gaat om de showroombezoeken, de levering, de monteur en de overige communicatie... alle mensen die hebben meegewerkt uiterst vakkundig en met als doel een top product afleveren met een tevreden klant .Dit project is geslaagd... nog even de laatste puntjes op de i wat betreft schilderen en inrichten en foto's eind resultaat volgen!Team WoW keuken bedankt... Ron en Isabelle
Martijn BleekendaalMartijn Bleekendaal
07:19 10 Apr 24
Samen met WoW keukens hebben we een prachtige keuken en bijkeuken bij elkaar gesteld, en de monteur heeft die met grote zorg geplaatst. We zijn erg tevreden met de service!
js_loader
Scroll naar boven