WoW! Keukens

OVER ONS

Moderne en landelijke keuken met eiland

FAMILIE BEDRIJF - 40 JAAR ERVARING - PASSIE VAKKENNIS - DESKUNDIG ADVIES - EERLIJKE PRIJS - EIGEN MONTAGE - SERVICE​

Het kopen van een WOWKeuken moet een feest zijn en gaat natuurlijk verder dan alleen uw handtekening!

Bij WOWKeukens willen we mensen bedienen met ons goed advies voor een op maat gemaakte kwaliteitskeuken tegen een eerlijke prijs. We gaan altijd over voor dat WOWGevoel, en dat moet een oprecht gevoel zijn. Maar een mooie kwaliteitskeuken op maat is niet het enige wat WOWKeukens onderscheidt van de rest. 

WAT WIJ BIEDEN

Over ons

Eerlijke prijs & deskundig advies

Wij hanteren een transparante werkwijze waardoor u als klant zeer betrokken bent bij uw eigen keuken. 

Moderne en landelijke keuken met eiland

Maatwerk & kwaliteit

Wij zijn een keukenspecialist die maatwerk kwaliteitskeukens levert en monteert.

Moderne & landelijke keuken + eiland

Service & nazorg

Met de 40 jaar ervaring die eigenaar Martijn Klijn heeft in het ontwikkelen van keukens..

Eerlijke prijs & deskundig advies

Wij hanteren een transparante werkwijze waardoor u als klant zeer betrokken bent bij uw eigen keuken. Wij besteden veel tijd, aandacht en energie aan ons advies, ontwerp en realisatie die bij uw persoonlijke wensen, budget en ruimte aansluit. Wij geven u direct een eerlijke, nettoprijs zonder te werken met stuntprijzen of zogenaamde speciale kortingen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Openheid en alle tijd om te beslissen zijn daarom dan ook twee hele belangrijke aspecten bij WOWKeukens.

Moderne en landelijke keuken met eiland
Moderne keuken + eiland

Maatwerk & kwaliteit

Wij zijn een keukenspecialist die maatwerk kwaliteitskeukens levert en monteert. Al meer dan 40 jaar zijn er kwaliteitskeukens waargemaakt. Deskundig advies, expertise, eerlijke prijs, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst met vakmensen zijn de pluspunten die voldoen aan de hoge eisen van de klant.

Met maatwerk van WOWKeukens wordt uw keuken realiteit!

Service & nazorg

Bij WOWKeukens houdt de service niet op wanneer uw keuken is geplaatst. Onze serviceafdeling staat voor u klaar om uw melding in behandeling te nemen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, dus voor al uw vragen rondom de keuken blijven wij uw aanspreekpunt. En voor het plaatsen van de keukens maken we gebruik van onze vaste keukenmonteurs. Zo houden we het persoonlijk! 

Moderne en landelijke keuken met eiland

Laat de techniek voor u werken...

WOWKeukens loopt voorop waar het gaat om nieuwe trends en technieken. Onze keukenadviseurs zijn als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden van keukenapparatuur en hoe dat uw keukengebruik kan verbeteren.

We richten uw keuken exact in met de apparaten die u wenst.

ONLINE WOWKEUKEN MAGAZINE

Download gratis de digitale WOWKeuken magazine & laat je inspireren!

Als u na het lezen van deze magazine klaar bent voor de volgende stap, dan nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken.
Daar helpen vriendelijke, vakkundige keukenadviseurs u bij het maken van keuzes en realiseren ze samen met u uw persoonlijke WOWKeuken.

Het WOWTeam wenst u alvast veel kijk- en leesplezier!

Maak vandaag nog een afspraak!

Vul hier uw gegevens in

Met ons maatwerk wordt uw keuken realiteit!

Familie Vloedgraven
Familie VloedgravenReview
Lees verder
Hardstikke blij met onze Wow keuken. Altijd heel fijn geholpen en ze denken ook echt mee.
Familie Van Wezenbeek
Familie Van WezenbeekReview
Lees verder
In augustus is bij ons een WOW keuken geplaatst. We hadden een eigen ontwerp, dat met deskundig advies van Leroy werd aangevuld. De verwachting dat het mooi zou worden was groot, maar toen de keuken eenmaal perfect geplaatst werd door Pascal, was de keuken eigenlijk nog mooier. Het was voor ons een echte "WOW". We zijn er daarom heel erg blij mee.
Familie Van Heumen
Familie Van HeumenReview
Lees verder
Enorm fijn samengewerkt met Thomas van Wow keukens. Thomas heeft veel parate kennis van de verschillende merken, dat helpt enorm om de keuken optimaal in te delen en te configureren naar wens. Daarnaast was de sfeer vriendelijk en echt gericht op de klant. De voor- en nadelen worden voor mijn gevoel op een eerlijke manier belicht. Daarnaast was het ook mogelijk om wijzigingen door te voeren nadat de handtekening al was gezet. Betrouwbare partij, aanrader om je keuken bij te kopen.
Familie Mesch
Familie MeschReview
Lees verder
We zijn super blij met onze keuken. Top service! Leuke en gezellige mensen. Een aanrader!
Familie Baars
Familie BaarsReview
Lees verder
Na een grote verbouwing kwam het slotstuk “de WOW keuken” Met recht WOW!!! Met hoofdletters het is zo super mooi geworden wij zijn meer dan tevreden. De monteur zijn we ook heel blij mee wat een relaxte vakman. Alle apparatuur is perfect mooie grote Vriezer, koelkast een oven en een combimagnetron Siemens vaatwasser en een novi kookplaat met afzuiging in de plaat. In het spoeleiland zit een Quooker je hebt binnen No time heet water. Ik kan iedereen WoW keukens aanbevelen je zult er geen spijt van hebben! Voor ons is het de kroon in ons paleisje geworden we zitten nu alleen nog maar in de keuken aan de grote tafel te genieten. Bedankt WOW keukens voor het realiseren van dit pronkstuk we zijn er super blij mee!
Familie Van der Niet
Familie Van der NietReview
Lees verder
Wat een fantastisch bedrijf is WOW keukens! En wat een fijne mensen. Wij zijn super blij met onze keuken en krijgen elke keer weer het echte WOW effect! Absoluut aan te raden van de eerste afspraak tot het plaatsen door vakman Pascal! Dankjewel lieve mensen van WOW keukens
Familie Van Dommelen
Familie Van DommelenReview
Lees verder
Niet alleen WOW maar ook WAUW🤩 ! Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken. Vanaf het begin tot het plaatsen top geregeld en goede communicatie.
Familie Van Kessel
Familie Van KesselReview
Lees verder
Na onze eerste WOW keuken, ook besloten voor onze tweede woning wederom een keuken bij Martijn te kopen. Dat zegt in principe al genoeg natuurlijk! Na een aantal keer in de showroom te zijn geweest, zijn we samen met Martijn tot het ontwerp van onze droomkeuken gekomen. De ongedwongen sfeer maakt het dat je je niet opgejaagd voelt, je krijgt alle tijd om rustig na te denken over je wensen. Ook met het plaatsen van de keuken en de onderhoudsadviezen naderhand laat WOW zien professioneel te werk te gaan. Onwijs bedankt voor al jullie goede zorgen!
Familie Hartjes
Familie HartjesReview
Lees verder
Alles. Service, kwaliteit, meedenken en je alle tijd geven om na te denken. Vriendelijke mensen die gezellig met je rond de tafel gaan. Ontspannen sfeertje. Een aanrader.
Familie Van den Nouweland
Familie Van den NouwelandReview
Lees verder
Hele goede keukenzaak. Ze nemen hier echt de tijd voor je en denken echt met je mee. Wij zijn heel tevreden over het gehele proces. Echt een aanrader!
Familie Wilhelm
Familie WilhelmReview
Lees verder
Wat een geweldige zaak! Ze nemen alle tijd voor je, denken mee met je woonsituatie, keuken wordt door absolute professionals geïnstalleerd, met als resultaat een keuken waar we iedere dag nog kwijlend van staan te genieten! Top zaak!!
Familie Den Hollander
Familie Den HollanderReview
Lees verder
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Van het begin tot het einde een geweldige begeleiding. Wow keukens is zeker aan te raden.
Familie Theeuwis
Familie TheeuwisReview
Lees verder
Bedankt voor de onwijs mooie keuken. Wij zijn er ontzettend blij mee 😍
Previous
Next