WoW! Keukens

WAVE DESIGN EILAND LAMP + AFZUIGUNIT

Wave - Design afzuigkappen voor in de keuken

Een Wave afzuigkap geeft de hedendaagse keuken allure. Een keuken die meer en meer transformeert naar een eenheid met de living. Zonder techniek heeft een ontwerp geen waarde en andersom. Voor Wave is het een sport om aan al de eisen van morgen te voldoen, en als het even kan deze alvast te overtreffen. 

Elke dag van het jaar wordt gebruikt om onze collectie naar een hoger niveau te tillen, zowel in techniek als in vormgeving. Wave bouwt aan collecties, maar speelt ook in op de individuele vraag. Zit het gewenste model er niet bij? Wave denkt graag met u mee!

Moderne WOW keuken

ALPHENBERG LEDER

WAVE DESIGN EILAND LAMP

De uitstraling van leder is stoer maar tegelijkertijd ook chique, tijdloos en toch modern. Leder past in ieder interieur. De bijzondere kwaliteiten en eigenschappen maken dit materiaal geschikt voor toepassing op o.a. meubels, deuren en haarden maar ook op onverwachte designelementen in bijvoorbeeld de keuken. Leder is de passie van Alphenberg. En die delen we graag met u.

Wave is elke dag bezig met het toepassen van verschillende materialen op onze design elementen, waaronder leder. Zo ontwikkelden we samen met Alphenberg de met leder beklede afzuigunit. Een prachtig staaltje vakmanschap. De perfecte combinatie van ontwerp en techniek. Toegepast op een ruim aantal verschillende modellen.

Alphenberg is de specialist in leder en high-end toepassingen van leder in het interieur en van die kennis maken we graag gebruik.

WAVE Design lamp met afzuigunit bekleed met Alphenberg leer, de perfecte combinatie van design en techniek.

WAVE Design lamp combineert een mooi design met een uitstekende geurverwijdering, dankzij de mogelijkheid van een Plasmafilter. Daarbij is er de mogelijkheid om een identiek model er naast te hangen, die functioneert als lamp.

Geen afvoer meer naar buiten. De lucht wordt namelijk gereinigd met behulp van filters in de wave lamp: vetten, vervuilde lucht wordt gefilterd en omgezet in gezuiverde lucht! Ook een Wave design lamp in uw nieuwe keuken?


WAVE DESIGN EILAND LAMP

MAAK EEN AFSPRAAK

Bekijk de Wave design lamp/afzuigkap in onze Showroom! Maak direct een afspraak via de website, zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.