WoW! Keukens

Cosentino by Silestone® keukenwerkbladen

Design, duurzaamheid en hygiëne.

Hoge weerstand tegen vlekken en stoten. Eindeloze kleurmogelijkheden voor alle keukenstijlen.

Voordelen van Silestone® keukenwerkbladen
  • Hoge krasbestendigheid
  • Vlekbestendig
  • Hoge slagvastheid
  • Hoge zuurbestendigheid
  • Duurzaam

Voeg je heIn een moderne keuken, waarin volop geleefd wordt is een aanrechtblad van Silestone een echte aanwinst. Vocht en vlekken hebben geen kans om door te dringen. Silestone is een uitzonderlijk sterk materiaal dat voor 90% uit kwarts bestaat. De glans van het kwarts geeft dit materiaal een luxe uitstraling die perfect past bij een design keuken. Het is daarmee het ideale materiaal voor een keukenblad. Doordat Silestone stootbestendig is gaat het ook nog eens erg lang mee en blijft het zeer lang mooi. Het is dan ook een duurzame optie die gebruikt kan worden. ader hier toe

Materialen die een leven lang mooi blijven

In een moderne keuken, waarin volop geleefd wordt is een aanrechtblad van Silestone een echte aanwinst. Vocht en vlekken hebben geen kans om door te dringen.  Silestone is een uitzonderlijk sterk materiaal dat voor 90% uit kwarts bestaat. De glans van het kwarts geeft dit materiaal een luxe uitstraling die perfect past bij een design keuken. Het is daarmee het ideale materiaal voor een keukenblad. Doordat Silestone stootbestendig is gaat het ook nog eens erg lang mee en blijft het zeer lang mooi. Het is dan ook een duurzame optie.

Keukenbladen aangepast aan de afmetingen van je keuken dankzij hun formaten tot 3250 x 1590 mm.

Silestone® Design, duurzaamheid en hygiëne.

Silestone is het hybride oppervlak van
hoogwaardige mineralen en gerecyclede
materialen die geavanceerder en duurzamer op
de markt zijn, vervaardigd met de exclusieve en
innovatieve HybriQ®-technologie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u graag een WOWkeuken met een Silestone werkblad laten ontwerpen? Maak direct een afspraak via de website, zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.