WoW! Keukens

Siemens studioLine IQ700

Maak verbinding met de toekomst van koken.

Stijlvol, snel en makkelijk te bedienen: apparaten uit de iQ700 inbouwserie zijn in elke combinatie. Naadloos design op maat voor elke keuken. Alle apparaten uit de iQ700 inbouwserie zijn op elkaar afgestemd. Dankzij hun uniform ontworpen fronten maakt het geen verschil of je ze naast of boven elkaar installeert.  Verbinding met jouw Siemens oven met camera zodat je er niet bij hoeft te blijven om je gerecht in de gaten te houden. Verbinding met de koelkast om in de winkel te kunnen kijken wat je nog nodig hebt. Kortom het ontwikkelen van een slim huis waarin verbinding op allerlei fronten centraal staat.

iQ700-bakovens met innovatieve functies besparen je veel tijd en inspanning. Ze bieden alles wat je van een oven verwacht en alles waar je niet eens aan gedacht hebt. Plus een ongeëvenaarde gebruikservaring

Siemens iQ700
BakingSensor Plus: perfecte bakresultaten

De bakingSensor Plus meet het vochtgehalte in de oven en schat de eindtijd in van je gerecht. Door middel van artificial intelligence ontvang je updates over de kooktijd via de Home Connect-app.

RoastingSensor Plus: perfecte braadresultaten

De roastingSensor Plus meet met behulp van de 3-punts-kerntemperatuurmeter continu de kerntemperatuur van je gerecht. Handig wanneer de gaarheid van je gerecht nauwlettend in de gaten gehouden moet worden, zoals bij gevogelte, vis of vlees. Dankzij artificial intelligence houdt je oven je via updates in de Home Connect-app op de hoogte van de resterende kooktijd.

SoftMove: zacht openen en sluiten van je ovendeur

Met softMove open en sluit je je oven gemakkelijk en zorgvuldig. Het softMove sluitingsmechanisme zorgt ervoor dat de ovendeur discreet opent en sluit. SoftMove zit op alle grote en compacte iQ700-ovens met een klapdeur, en ook op enkele iQ500-ovens.

VoiceControl: bedien je oven met je stem

Of je nu je gerecht in de oven wilt controleren, een kookprogramma wilt starten of annuleren, Home Connect ovens bedien je eenvoudig met je stem, dankzij de samenwerking met Amazon Alexa.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u geïnspireerd door de Siemens studioLine IQ700 en wilt u graag een WOWkeuken laten ontwerpen? Maak direct een afspraak via de website, zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.