WoW! Keukens

Samsung Infinite Line ™

Modern en gebalanceerd design in je keuken

De apparaten in de Samsung Infinite Line ™ hebben een verfijnd ontwerp dat perfect opgaat in de moderne keuken. Door de smallere ramen zijn de rekken in de oven niet zichtbaar en zorgen in combinatie met de naadloze overgangen voor een schitterend stijlstatement. Het subtiele display met grote draaiknop en de prachtige afwerking in Graphite Grey en Onyx Black maakt deze apparatuur een toevoeging voor iedere keuken. Daarnaast zijn alle ovens te bedienen vanaf je telefoon met de SmartThings app.

samsung Infinite Line

Het voordeel van stomen

Stoomovens waren nog niet zo lang geleden iets wat we voornamelijk associeerden met toprestaurants. Nu kun je thuis heerlijke lichte gerechten bereiden met dit type oven, waarbij alle voedingswaarden, vrijwel alle vitamines, kleuren en de textuur van de ingrediënten worden behouden. Er kan volledig worden gestoomd met de bijgeleverde stoombak of enkel additioneel stoom worden toegevoegd om bijvoorbeeld een perfect zelfgemaakt brood te maken. De stoomfunctie is beschikbaar op zowel 60cm bakovens als compacte ovens.

Dual Cook Steam™

Met Dual Cook Steam wordt de oven in twee afzonderlijke delen opgesplitst zodat twee gerechten tegelijkertijd kunnen worden bereid, elk met verschillende bakwijzen en temperaturen. Dit zonder dat er geuren of smaken met elkaar worden vermengd. De verdelingsplaat kan ook worden verwijderd zodat je één grote ruimte hebt om bijvoorbeeld grote gerechten te braden. Daarnaast bespaar je ook tijd en energie.
Zo verbruikt u tot 21% minder elektriciteit als je één helft gebruikt én gaart het gerecht tot 22% sneller.

Blijft schitterend schoon – zonder te schrobben

Pyrolytische reiniging. Houd de binnenkant van je oven netjes en schoon zonder dat je tijd en energie aan schrobben hoeft te verspillen of dure schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken. Een pyrolytisch reinigingssysteem verhit de binnenkant van de oven op hoge temperatuur en verbrandt vet- en voedselresten die na bereiding achterblijven. De oven wordt smetteloos schoon. Je hoeft alleen maar wat as weg te vegen.

Samsung Infinite line

VERTICALE LIJNEN

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u geïnspireerd door de Samsung Infinite Line™ en wilt u graag een WOWkeuken laten ontwerpen? Maak direct een afspraak via de website, zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.