WoW! Keukens

OPERA NIVEL

Opera Nivel 930 professional downdraft

De Nivel heeft een uitneembare lade met ledverlichting. In deze lade bevinden zich filters voor het absorberen van vet en geuren en een opvangschaal voor condens. De opvangschaal is uitneembaar en gemakkelijk schoon te maken.

Het afzuigsysteem is gemaakt van gelast en geborsteld roestvrij staal (AISI 304). De combinatie van functie, design en materiaal maakt de NIVEL tot een slim en uniek kunstwerk, of je nu kiest voor een volledig vlak ingebouwd systeem of voor opbouw met een roestvrijstalen frame.

De vier kookzones aan beide zijkanten kunnen ook gebruikt worden met de brugfunctie. Hierdoor kun je het oppervlak optimaal benutten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en efficiëntie van de afzuiging. De grillfunctie waarborgt bovendien dat voedsel tot in de perfectie wordt gegrilld. Dankzij de krachtige motor is de luchtafzuiging optimaal en het energieverbruik laag.

Dl is de enige inductiekookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem en vijf kookzones: een in het midden en vier aan de zijkanten. Twee parallelle sleuven aan weerszijden van de kookzones zorgen voor de afzuiging van stoom en kookdampen. De Nivel is de enige inductiekookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem en vijf kookzones: een in het midden en vier aan de zijkanten. Twee parallelle sleuven aan weerszijden van de kookzones zorgen voor de afzuiging van stoom en kookdampen. De Nivel is de enige inductiekookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem en vijf kookzones: een in het midden en vier aan de zijkanten. Twee parallelle sleuven aan weerszijden van de kookzones zorgen voor de afzuiging 

Eigenschappen
  • 5 kookzones
  • Technische lade voor filters
  • Brugfunctie, grillfunctie en centrale bediening
  • Krachtige borstelloze motor met Duitse technologie
  • KeraSpectrum keramisch glas met witte LED bediening , in PRO versie beschikbaar in Brushed-Effect glas

Twee parallelle sleuven aan weerszijden van de kookzones zorgen voor de afzuiging van stoom en kookdampen. De Nivel is de enige inductiekookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem en vijf kookzones: een in het midden en vier aan de zijkanten. Twee parallelle sleuven aan weerszijden van de kookzones zorgen voor de afzuiging 

Italian design, German technology

De kookplaat neemt bovendien weinig ruimte in beslag en met de chique lekbak met ledverlichting is het een echte blikvanger in uw WOWkeuken.

Bekijk de OPERA Nivel 930 Professional downdraft in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u geïnspireerd door de Operal Nivel 930 en wilt u graag een smaakvolle WOWkeuken laten ontwerpen? Maak direct een afspraak via de website, zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.