WoW! Keukens

ONZE WERKWIJZE

Plannen voor een nieuwe keuken? Onze werkwijze in 7 stappen:

Stap 1: Oriëntatie, inspiratie en voorbereiding

Het kopen van een WOWKeuken begint bij de oriëntatie. Wat is er allemaal te koop en wat vind ik mooi? Laat u online inspireren op onze Instagram, Facebook of Pinterest.

Als u een inzicht heeft hoe uw keuken er ongeveer uit moet gaan zien kunt u een inspiratie afspraak maken bij ons in de keukenstudio. In onze keukenstudio vindt u showroomkeukens die allemaal met veel zorg zijn uitgedacht. Met zoveel mogelijk variatie in stijlen en opstellingen, waarbij iedere keuken zijn eigen sfeer en styling heeft.

Via ons contactformulier kunt u een afspraak inplannen met een van onze keukenadviseurs en kunnen we uw WOWKeuken samenstellen.

Stap 2: Inspiratie afspraak en advies

Wij heten u van harte welkom in onze WOW!Keuken studio in Waalwijk. Wilt u graag inspiratie opdoen? Maak dan direct vrijblijvend telefonisch een afspraak. U kunt ons bereiken via het volgende 0416- 53 70 70. Voor een adviesgesprek maken wij graag een afspraak met u en een van onze keukenadviseurs in onze keukenstudio. Zo weet u zeker dat alle tijd en aandacht voor u alleen is.

Onder het genot van een heerlijke kop koffie gaat u in gesprek met een van onze keukenadviseurs. Wij nemen ruim de tijd voor u om al uw wensen te inventariseren, door onze keukenstudio te lopen en u alles te laten zien en voelen. Wat er bij u past is een optelsom van verschillende elementen; favoriete woonstijl, trends, personal touch en uw budget. Tijdens het gesprek lopen we de checklist door en nemen we uw wensen mee voor het ontwerpen van een 3D ontwerp en keukenofferte van uw toekomstige WOWKeuken.

Stap 3: Keukenofferte en 3D tekening

Na uw inspiratie en advies afspraak ontvangt u van uw keukenadviseur de keukenofferte en 3D tekening per e-mail. Op de keukenofferte kunt u direct een eerlijke nettoprijs, zonder stuntprijzen of zogenaamde speciale kortingen, inzien. Vol van inspiratie en informatie kunt u de keukenofferte thuis goed doornemen en bespreken.

Het kan natuurlijk zijn dat alles in 1 keer naar wens is en anders kan er een tweede advies afspraak worden gemaakt met uw keukenadviseur.

Stap 4: Ondertekenen

Bij WOWKeukens vinden we het belangrijk dat wij u de tijd geven om rustig na te denken voordat u de keukenofferte ondertekend. Wilt u toch nog iets wijzigen in het keukenontwerp of zijn er in de tussentijd nieuwe noviteiten die u aan uw keukenontwerp toe wilt voegen? Natuurlijk is dat geen enkel probleem. Uw keukenadviseur neemt graag de tijd om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Wanneer de WOWKeuken helemaal naar uw wens is en de handtekening gezet is, proosten we op de aanschaf van uw nieuwe WOWKeuken!

Previous slide
Next slide

Stap 5: Inmeten & bestellen

Voordat we uw keuken gaan bestellen, komt de keukenadviseur bij u langs om de keuken in te meten. De opgemeten maten worden vergeleken met de tekening van de keukenadviseur. Als alles helemaal klopt, wordt het leidingschema (werktekening) gemaakt en gaan we voor u aan de slag met het bestellen van uw WOWKeuken. 

De levertijd van een gemiddelde keuken is ongeveer 16 weken, afhankelijk van het gekozen merk en model én van de levering van onze leveranciers. Wanneer uw WOWKeuken gemonteerd kan worden is tevens ook afhankelijk van de planning van ons eigen montageteam. Uw WOWKeuken wordt een aantal weken voorafgaand aan de montage geleverd in ons magazijn, zo is er voldoende tijd om bij te bestellen mocht de levering incompleet of onjuist zijn. In het gehele proces wordt alles meerdere malen gecontroleerd.

Stap 6: WOWKeuken plaatsen & monteren

Uw WOWKeuken wordt eindelijk geplaatst! De keuken wordt een werkdag voor montage bij u afgeleverd, hierover krijgt u een bericht. Zowel de bezorging als montage van uw WOWKeuken wordt gedaan en geplaatst door onze eigen vakmensen met expertise. Als de WOWKeuken geplaatst is laten wij de keuken schoon achter. Het genieten van de nieuwe WOWKeuken kan dan past echt beginnen!

Stap 7: Genieten van uw WOWKeuken

Een smaakvolle keuken die een verpersoonlijking is van uzelf. Een WOWKeuken waarin u zich direct thuis voelt en waarvan geen tweede bestaat. Met maatwerk van WOW!Keukens is uw keuken realiteit geworden, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Na enige tijd komen wij nog een keer bij u langs om uw WOWKeuken professioneel te laten fotograferen.

Service & nazorg

Bij WOWKeukens houdt de service niet op wanneer uw keuken is geplaatst. Onze serviceafdeling staat voor u klaar om uw melding in behandeling te nemen.

Klanttevredenheid staat bij ons centraal, dus voor al uw vragen rondom de keuken blijven wij uw aanspreekpunt.

WIJ VERWELKOMEN U GRAAG

Voor een eerste gesprek, offerte en 3D ontwerp maken wij graag vooraf een afspraak. Tijdens onze openingstijden kunt u bellen voor een afspraak. U kunt ook een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen.
Familie Vloedgraven
Familie VloedgravenReview
Lees verder
Hardstikke blij met onze Wow keuken. Altijd heel fijn geholpen en ze denken ook echt mee.
Familie Van Wezenbeek
Familie Van WezenbeekReview
Lees verder
In augustus is bij ons een WOW keuken geplaatst. We hadden een eigen ontwerp, dat met deskundig advies van Leroy werd aangevuld. De verwachting dat het mooi zou worden was groot, maar toen de keuken eenmaal perfect geplaatst werd door Pascal, was de keuken eigenlijk nog mooier. Het was voor ons een echte "WOW". We zijn er daarom heel erg blij mee.
Familie Van Heumen
Familie Van HeumenReview
Lees verder
Enorm fijn samengewerkt met Thomas van Wow keukens. Thomas heeft veel parate kennis van de verschillende merken, dat helpt enorm om de keuken optimaal in te delen en te configureren naar wens. Daarnaast was de sfeer vriendelijk en echt gericht op de klant. De voor- en nadelen worden voor mijn gevoel op een eerlijke manier belicht. Daarnaast was het ook mogelijk om wijzigingen door te voeren nadat de handtekening al was gezet. Betrouwbare partij, aanrader om je keuken bij te kopen.
Familie Mesch
Familie MeschReview
Lees verder
We zijn super blij met onze keuken. Top service! Leuke en gezellige mensen. Een aanrader!
Familie Baars
Familie BaarsReview
Lees verder
Na een grote verbouwing kwam het slotstuk “de WOW keuken” Met recht WOW!!! Met hoofdletters het is zo super mooi geworden wij zijn meer dan tevreden. De monteur zijn we ook heel blij mee wat een relaxte vakman. Alle apparatuur is perfect mooie grote Vriezer, koelkast een oven en een combimagnetron Siemens vaatwasser en een novi kookplaat met afzuiging in de plaat. In het spoeleiland zit een Quooker je hebt binnen No time heet water. Ik kan iedereen WoW keukens aanbevelen je zult er geen spijt van hebben! Voor ons is het de kroon in ons paleisje geworden we zitten nu alleen nog maar in de keuken aan de grote tafel te genieten. Bedankt WOW keukens voor het realiseren van dit pronkstuk we zijn er super blij mee!
Familie Van der Niet
Familie Van der NietReview
Lees verder
Wat een fantastisch bedrijf is WOW keukens! En wat een fijne mensen. Wij zijn super blij met onze keuken en krijgen elke keer weer het echte WOW effect! Absoluut aan te raden van de eerste afspraak tot het plaatsen door vakman Pascal! Dankjewel lieve mensen van WOW keukens
Familie Van Dommelen
Familie Van DommelenReview
Lees verder
Niet alleen WOW maar ook WAUW🤩 ! Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken. Vanaf het begin tot het plaatsen top geregeld en goede communicatie.
Familie Van Kessel
Familie Van KesselReview
Lees verder
Na onze eerste WOW keuken, ook besloten voor onze tweede woning wederom een keuken bij Martijn te kopen. Dat zegt in principe al genoeg natuurlijk! Na een aantal keer in de showroom te zijn geweest, zijn we samen met Martijn tot het ontwerp van onze droomkeuken gekomen. De ongedwongen sfeer maakt het dat je je niet opgejaagd voelt, je krijgt alle tijd om rustig na te denken over je wensen. Ook met het plaatsen van de keuken en de onderhoudsadviezen naderhand laat WOW zien professioneel te werk te gaan. Onwijs bedankt voor al jullie goede zorgen!
Familie Hartjes
Familie HartjesReview
Lees verder
Alles. Service, kwaliteit, meedenken en je alle tijd geven om na te denken. Vriendelijke mensen die gezellig met je rond de tafel gaan. Ontspannen sfeertje. Een aanrader.
Familie Van den Nouweland
Familie Van den NouwelandReview
Lees verder
Hele goede keukenzaak. Ze nemen hier echt de tijd voor je en denken echt met je mee. Wij zijn heel tevreden over het gehele proces. Echt een aanrader!
Familie Wilhelm
Familie WilhelmReview
Lees verder
Wat een geweldige zaak! Ze nemen alle tijd voor je, denken mee met je woonsituatie, keuken wordt door absolute professionals geïnstalleerd, met als resultaat een keuken waar we iedere dag nog kwijlend van staan te genieten! Top zaak!!
Familie Den Hollander
Familie Den HollanderReview
Lees verder
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Van het begin tot het einde een geweldige begeleiding. Wow keukens is zeker aan te raden.
Familie Theeuwis
Familie TheeuwisReview
Lees verder
Bedankt voor de onwijs mooie keuken. Wij zijn er ontzettend blij mee 😍
Previous
Next