WoW! Keukens

Opgeleverde luxe & moderne WOWKeuken

Na wat verschillende ideeën en ontwerpen is uiteindelijke deze keuken ontstaan. Een prachtige, luxe en moderne keuken waarin gezelligheid centraal staat. De keuken is op maat aangepast op de wensen en de mogelijkheden die de ruimte biedt. De creatieve en minimalistische opties hebben ervoor gezorgd dat alles mogelijk is in deze maatwerk keuken. Hieruit is een unieke en exclusieve ontwerp die een echte eyecatcher in de woning is geworden. Deze prachtige, strakke keuken heeft een landelijk effect gekregen middels zwart houten fronten.

Deze ogenschijnlijke tegenstellingen gaan perfect samen. Met de juiste afstemming en een mooie balans kunnen deze twee uitersten de ultieme ambiance neerzetten, wat hier overduidelijk goed gelukt is. We zien een woonkeuken die is opgebouwd met een riante kastenwand en parallel eraan een prachtig kookeiland met een geïntegreerde eettafel.

Moderne en luxe eilandkeuken

De zwart houten kastenwand is 5,5 meter lang voorzien van een nis met een Dekton rugwand. Deze bevat een grote koelkast, glazenkast, grote viezer en vijf inbouw apparaten van de AEG MattBlackLine collectie (combi-oven, stoomoven, wijnklimaatkast, warmhoudladen en koffieapparaat). Door de zwartmatte glasafwerking krijg je een fantastische, luxe uitstraling aan de hele keuken. Deze wordt gecreëerd door een speciaal graveerproces en heeft anti-vingerafdruk eigenschappen.

Een exclusieve toevoeging is de nis met een ingefreesde ledstrip in de wandplank.

Het keukeneiland met geïntegreerde eettafel is 5 meter lang, voorzien van 18 cm dik Dekton Taga blad. Geïnspireerd door het kwartsiet van de Taj Mahal, is Dekton Stonika Taga een interpretatie aangepast aan de huidige trends die het karakter van natuursteen behouden. De algemene bruin- en grijstinten met marmer en kristallen strepen versterken de natuurlijke structuur. Zijn prachtige glans en esthetische kwaliteit maken van dit blad één van de meeste speciale uit de collectie van Dekton. Het blad heeft een prachtige kwartsiet uitstraling met een gloss afwerking. De Dekton Taga is onderdeel van Stonika X-Gloss collectie.

Er is gekozen voor een vlakbouw inductie kookplat: de BORA Classic 2.0 gecombineerd met een hoogwaardige kookveldafzuiging met verschillende krachtige kookvelden. Om het compleet te maken zijn de BORA stopcontacten in het blad qua functionaliteit als design perfect op het kookveldafzuigsysteem afgestemd.

Een 5-in-1 kokendwaterkraan zorgen voor een WOW effect! Hoe praktisch en handig kan het leven zijn? Aan de 5-in-1 alles in een kraan ligt het in ieder geval niet. Naast het tappen van kokend, warm of koud water, biedt deze 5-in-1 alles in één kraan tevens bruisend en gefilterd water.

De WAVE Design lamp met geïntegreerde afzuigunit bekleed met Alphenberg leer, geeft de perfecte combinatie van design en techniek.

De basisvormen zijn eenvoudig en de afwerking verfijnd. De verlichting is warm en sfeervol. Er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen waaronder goud en leder. De esthetische pluspunten zorgen ervoor dat deze model een lust voor het oog zijn en een welkome aanvulling de moderne keuken. De Wave lamp hangt aan stalen draden en zijn daardoor subtiel, stijlvol en elegant.

Zonder techniek heeft het ontwerp voor Wave geen waarde. De krachtige zuiverende werking van het plasmafilter in deze model en de ideale positie zorgen voor een maximale afzuigcapaciteit. Geen afvoer meer naar buiten. De lucht wordt namelijk gereinigd met behulp van het plasmafilter in de Wave lamp: vetten, vervuilde lucht wordt gefilterd en omgezet in gezuiverde lucht.

REALISATIE 3D ONTWERP

WIJ VERWELKOMEN U GRAAG

Voor een eerste gesprek, offerte en 3D ontwerp maken wij graag vooraf een afspraak. Tijdens onze openingstijden kunt u bellen voor een afspraak. U kunt ook een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen.