WoW! Keukens

Opgeleverde moderne keuken in Hilvarenbeek

Deze stijlvolle keuken is op maat gemaakt voor deze prachtige woning in Hilvarenbeek en past prachtig bij het stijlvolle interieur. Luxe afwerking vind u terug in de luxe materialen en het passende maatwerk. Door zwart in de keuken toe te passen geef het een luxe en elegante uitstraling aan de ruimte.

Op maat gemaakte moderne woon keuken

Het grote eiland en de hoge kasten zijn in deze keuken uitgevoerd in HPL extreme, oftewel een extreem matte kunststof die krasvast is en voorzien is van de anti-fingerprint-technologie. De hoge kastenwand en het keukeneiland zijn uitgevoerd in dezelfde kleur: Black. Dat zorgt voor een gezellige sfeer. 

De zwarte kraan van Quooker, de greeploze kasten en de push-to-open lades zorgen voor een chique geheel!

De extreem zwart matte kastenwand is 3,04 meter lang. Deze bevat een grote koelkast, grote viezer en twee inbouw apparaten van de Miele 7000 collectie (combi-oven en koffieapparaat). Door de zwartmatte afwerking krijg je een fantastische, luxe uitstraling aan de hele keuken. Deze wordt gecreëerd door een speciaal graveerproces en heeft anti-vingerafdruk eigenschappen.

Er is gekozen voor een vlakbouw inductie kookplat: de BORA Classic 2.0 gecombineerd met een hoogwaardige kookveldafzuiging met verschillende krachtige kookvelden. Om het compleet te maken zijn de BORA stopcontacten in het blad qua functionaliteit als design perfect op het kookveldafzuigsysteem afgestemd.

Anti-vingerprint technologie is een speciale coating dat op het materiaal wordt aangebracht. Hierdoor heb je dus geen last meer van vlekken op mat materiaal. De coating bestaat uit een transparante en kleurloze laag. Deze laag wordt uitgehard door middel van een Uv-straling en wordt uiteindelijk twee tot drie micrometer dik. De laag is dus zeer dun en daardoor niet te zien of te voelen. Naast dat het geen vingerafdrukken achterlaat heeft deze laag ook een herstellend vermogen. Kleine beschadigingen verdwijnen hierdoor.

 Deze voordelen maken dat het materiaal ook langer meegaat. Het is dus niet alleen een praktische, maar ook duurzame oplossing!

Het keukeneiland is 3,04 meter lang en 1,2 m breed, voorzien van 20 mm dik Silestone: Eternal Noir keukenblad. Eternal Noir is het resultaat van een gevoelig ontwerp geïnspireerd door de esthetische elegantie van natuursteen. De Eternal Noir heeft een zwarte kleur met subtiele witte aders. De rechte lijnen en het rustige ontwerp zijn donker en warm voor elegante ruimtes. Door de bijzondere kleursamenstelling heeft de Eternal Noir een chique en moderne uitstraling. Door zijn donkere kleur is deze composietsoort goed te combineren met donkere tinten.

WIJ VERWELKOMEN U GRAAG

Voor een eerste gesprek, offerte en 3D ontwerp maken wij graag vooraf een afspraak. Tijdens onze openingstijden kunt u bellen voor een afspraak. U kunt ook een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen.