WoW! Keukens

Miele ArtLine - Less is More

Miele artline

Het licht- en schaduwspel zorgt voor diepte in het oppervlak en creëert fascinerende reflecties.

Briljantwit accentueert de soepele loop van het heldere lijnenspel en onderstreept het minimalistische design.

Miele artline GrafietGrijs

De kleur maakt rechte lijnen zachter en geeft de keuken een elegante uitstraling.

Puur, rechtlijnig en helemaal zonder grepen: Miele ArtLine is de eerste designserie van innovatieve inbouwapparaten voor keukens die dankzij zijn compleet vlakke fronten naadloos kan worden geïntegreerd. Door een heldere symbooltaal gaan koken, eten en wonen harmonieus samen.

Kookplaten, vaatwassers of koffiemachines: ontdek welke andere innovatieve Miele apparaten u net zoals de Miele ArtLine-inbouwapparaten naadloos in het ontwerp van uw hoogwaardige, greeploze keuken kunt integreren.

Miele ArtLine: normen stellen - met een passie voor minimalistisch design

SoftOpen: zacht met effect.

Zorgt ervoor dat de deur soepel en rustig naar de eindpositie beweegt. Het openen van een keukenapparaat kan gewoon niet efficiënter.

Miele softopen

Miele ArtLine: de innovaties achter het greeploze ontwerp.

Miele Touch2Open

Perfectie tot in het kleinste detail

Touch2Open: Openen met je vingertoppen.

De oplossing voor een keukenontwerp zonder grepen: je hoeft enkel de sensortoets licht aan te raken en de deur van de stoomoven, oven of magnetron gaat open of dicht.

DirectSensor: innovatieve bediening via Touch

U kunt de gewenste functies activeren door de symbolen op het display met een vingertop aan te raken. Via het touch-element rechts van het display kunt u instellingen als temperatuur en tijd instellen.

Touch-elementen in plaatsen van knoppen en toetsen: met DirectSensor kunt u heel makkelijk instellingen als temperatuur en tijd invoeren en functies selecteren.

M Touch: intuïtief touchscreen

In het menu van het apparaat kun je functies eenvoudig selecteren door swipen, scrollen of tikken, net zoals bij een smartphone.

Via een discreet ontwerp en een intuïtieve navigatie vind u direct het gewenste automatische programma voor de stoomoven. Het display met duidelijke tekstweergave zorgt ervoor dat de informatie optimaal zichtbaar is. U kunt ook met weinig stappen de functie en temperatuur van de oven instellen. Dankzij M Touch gaat dit eleganter en intuïtiever dan ooit tevoren.

Miele M Touch: intuïtief touchscreen

Greeploze keukenoplossingen – perfecte harmonie uit één hand

Knock2Open Miele

De innovaties achter het greeploze ontwerp.

Vaatwassers met Knock2Open

Dit is niet alleen erg gemakkelijk, maar ook bijzonder comfortabel. Een innovatie waarover u elke dag enthousiast zult zijn.

Hoe opent u een volledig geïntegreerde vaatwasser met een greeploos front? Klop simpelweg twee keer op het front en de deur wordt automatisch geopend dankzij Knock2Open.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u geïnspireerd door de Miele ArtLine en wilt u graag een WOWkeuken laten ontwerpen? Maak direct een afspraak via de website, zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.