WoW! Keukens

Moderne & landelijke keuken + eiland

Silestone – Et noir

1 of 7

Greeploze keuken

2 of 7

Selsiuz kraan Copper – XL  + inbouw zeeppomp

3 of 7

AEG MATTBLACKLINE

Stoomoven + oven

4 of 7

BORA PURA

5 of 7

AEG koelkast

6 of 7

AEG vrieskast

7 of 7

Opgeleverde WOWkeuken in Waspik

LANDELIJKE KEUKEN MET NATUURLIJKE EN MODERNE ELEMENTEN

Bij de landelijke keuken wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen (graniet), arduin, tegels en composiet. Kleuren die bij de landelijke keukenstijl gebruikt worden zijn lichte, warme en natuurlijke tinten. Denk bijvoorbeeld aan beige, (gebroken) wit, taupe, grijs of zand. Maar ook wat sprekendere kleuren als blauw en groen zie je regelmatig voorbijkomen. Ook de combinatie grijs-blauw en groen-grijs past echt bij een landelijke keuken.

De zwarte landelijke keuken

Wilt u voor iets gewaagders gaan? Hoewel lichte, natuurlijke kleuren meestal de basis vormen van een landelijke keuken, komt ook de zwarte landelijke keuken steeds vaker in beeld. Deze keuken is een balans tussen modern en klassiek. Zwart geeft een wat stoerdere, maar ook chiquere touch aan uw landelijke parel.

Doordat zwart de ruimte donkerder maakt, kunt u hierdoor ook meer sfeer toevoegen met behulp van meerdere lichtpunten in de keuken. Bepaal zelf hoever u gaat: gaat u voor volledig zwart? Of combineert u een lichtere keuken met zwarte elementen zoals een zwarte kraan, zwarte spoelbak of donkere handgrepen?

Opgeleverde WOWkeuken in Waalwijk

Opgeleverde landelijke & moderne wowkeuken in Hendrik-Ido-Ambacht

De ruime en lichte woning zorgt voor een fijne basis waarin deze WOWkeuken heel goed tot z’n recht komt. De barkrukken nodigen direct uit om aan te schuiven in deze smaakvolle WOWkeuken. 

Er is altijd een WOWKeuken die bij u past!