WoW! Keukens

Klanten vertellen

Ontdek wat mensen van ons vinden

Bekijk de reviews van al onze tevreden klanten, met de daarbij horen foto van de geplaatste keuken.

“Hoi Martijn, Het heeft even op zich laten wachten maar hierbij de foto’s van de prachtige keuken die jullie voor ons gemaakt hebben! Nogmaals heel erg bedankt voor de super goede service en een extra complimentje aan Nico!
Robert en Sanne
“Bij WoW!Keukens zijn niet alleen zeer scherp geprijsd. Ze leveren een hele goed kwaliteit en denken echt mee met de klant. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en dat is precies wat we kregen bij WoW!. Daarom willen we Kees, Martijn en de rest van het personeel hartelijk danken onze mooie keuken.”
Krijn en Marjol Westenburgen
“Iedere dag genieten wij van de super mooie nieuwe keuken! Alles klopt, de kleuren, de opstelling, het hele plaat. Bedankt Martijn, Nicolette en medewerkers voor de gemoedelijke sfeer, goede adviezen en nette aflevering.
Richard en Esther Harmeling
“Wij zijn zeer blij met onze keuken, het is precies geworden zoals we gedacht hadden. Ook de ontvangst bij jullie in de showroom en communicatie daarna was perfect. Nog bedankt voor de goede service.
Rutger en Bianca Herman

Bezoek de inspiratiedagen van WoW! Keukens

“De keuken is heel erg mooi geworden en past perfect in de ruimte, helemaal zoals we gehoopt hadden. Héél erg tof om het dan zo, samen met alle oude elementen & de vloer, tot één geheel te zien komen. We kunnen jullie zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een mooie keuken, persoonlijk advies & service. Vanaf ‘t eerste moment dat we bij jou en je vrouw de showroom binnen stapten zijn we zo hartelijk ontvangen en wisten we: hier gaan we slagen! En dat is zeker gelukt. Dank je wel!”
Stefan en Tineke
“WoW!Keukens leverde ons een prima keuken, zeker gezien de prijs-kwaliteitverhouding/het meedenken vooraf en de service achteraf.”
Diana en Jan Stotijn
“Wij zijn echt super blij met onze prachtige keuken!! We genieten er elke dag van !! Een hele tevreden klant! Echt WOW..!!!!!!”
Arion & Annemarie Schoondermark
“Vanaf de eerste stap in jullie mooie showroom wisten we al, hier gaan we slagen! Het warme ontvangst, de persoonlijke touch en met name de top service en advies gaf ons het WoW gevoel! We zijn erg blij met onze prachtige keuken en wij durven gerust te zeggen dat jullie met ons een ambassadeur erbij hebben!”
Familie van der Linden uit Kaatsheuvel

Gratis inspiratie brochure

Weet u al wat voor keuken bij u past? Proef de sfeer van WoW! Keukens in onze gratis brochure.

Download de gratis brochure en lees alles over ons als bedrijf. Verder ontdekt u de vele mogelijkheden voor het samenstellen van uw droomkeuken. Denk hierbij aan onze keukencollectie, materiaalkeuzes en de nieuwste keukenapparatuur.

Vul hier uw gegevens in

“Vanaf het begin tot het einde zijn wij prettig geholpen, goed geïnformeerd en begeleid door Martijn en Nicolette. Onze wensen zijn vertaald naar een keuken die bij ons past en waar wij elke dag van genieten en heel blij mee zijn. Problemen worden keurig opgelost. Zij denken niet in problemen, maar in oplossing. Kortom WoW!!!”
Anna en Rob van Leuveren uit Sprang-Capelle
“WOW, wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken! In een keer perfect geplaatst! En superfijn geholpen door Martijn en Nicolette.”
Familie Timmers Den Hout
“Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Iedere dag is het weer een feestje om hier in te koken.”
Jannie en Peter Kivits, Waalwijk
“We krijgen super goede reacties en zijn heel erg content. Eef heeft het gevoel dat ze elke dag in een luxe restaurant zit. Nu moet ik daar wel mijn kookkunsten op aanpassen maar dat gaat zeker lukken met de mooie apparatuur die er in zit. Dank voor je goede zorgen. Jullie zijn toppers!”
Raymond en Evelien Egberts