WoW! Keukens

Inspiratiedagen

Wat kunt u verwachten bij de inspiratiedagen van WoW! Keukens?

Stel jezelf voor dat je in onze showroom jouw WoW! factor keuken tegenkomt. Deze keuken kan helemaal gepersonaliseerd worden tijdens inspiratiedagen in samenwerking met onze keuken architecten en styliste. Zij nemen jou helemaal mee in de belangrijkste keuzes die gemaakt moeten worden. Denk hierbij aan:

Wat is het doel van een inspiratie dag?

Het doel van de WoW! Keukens inspiratie dagen is dat u geadviseerd wordt over alle mogelijkheden voor uw nieuwe droom keuken. Tijdens uw bezoek laten we verschillende kleuren/stalen/bladen zien, zodat u uiteindelijk een WoW! gevoel krijgt bij uw nieuwe keuken. Heeft u voor uzelf duidelijk wat uw wensen zijn? Dan is het mogelijk om een vervolgafspraak te maken met een van onze keuken architecten om uw WoW!Keuken te laten ontwerpen.

Maak hier een inspiratie afspraak

Klanten vertellen

“Hoi Martijn, Het heeft even op zich laten wachten maar hierbij de foto’s van de prachtige keuken die jullie voor ons gemaakt hebben! Nogmaals heel erg bedankt voor de super goede service en een extra complimentje aan Nico!
Robert en Sanne
“Bij WoW!Keukens zijn niet alleen zeer scherp geprijsd. Ze leveren een hele goed kwaliteit en denken echt mee met de klant. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en dat is precies wat we kregen bij WoW!. Daarom willen we Kees, Martijn en de rest van het personeel hartelijk danken onze mooie keuken.”
Krijn en Marjol Westenburgen
“Iedere dag genieten wij van de super mooie nieuwe keuken! Alles klopt, de kleuren, de opstelling, het hele plaat. Bedankt Martijn, Nicolette en medewerkers voor de gemoedelijke sfeer, goede adviezen en nette aflevering.
Richard en Esther Harmeling
“Wij zijn zeer blij met onze keuken, het is precies geworden zoals we gedacht hadden. Ook de ontvangst bij jullie in de showroom en communicatie daarna was perfect. Nog bedankt voor de goede service.
Rutger en Bianca Herman