WoW! Keukens

Bora PUXA

1 of 6

Quooker

2 of 6

Siemens Amerikaanse koelvriescombinatie

3 of 6

Liebherr onderbouwwijnkoeler

4 of 6

Graniet werkblad 60mm

5 of 6

Houten fronten

6 of 6

Opgeleverde WOWKeuken

WOW! puur natuur uitstraling

Houten keukens geven een natuurlijke uitstraling. Door gebruik te maken van “levendig” hout met natuurlijke kenmerken, krijgt een tijdloze houten keuken de karakteristieke WoW! puur natuur uitstraling. Hout leeft en zorgt ervoor dat het licht op een natuurlijke manier wordt gereflecteerd in uw keuken. Zo haalt u als het ware de zon bij u naar binnen. Ervaar iedere dag het unieke WoW!Gevoel telkens weer!

Onze deurtjes worden aan de buiten- en binnenkant speciaal afgewerkt met één laag impregneerolie en één laag hardwaxolie. Daarnaast zorgt onze unieke vintagebehandeling ervoor dat de oorspronkelijke houtkleur zichtbaar blijft en daardoor krijgt en behoudt de keuken zijn natuurlijke uitstraling. Een bescherming in en op het hout. Houten keukens zijn stoer, tijdloos en passen in alle interieurs.

Houten keukens

In eikenhout zijn altijd wel lichte verschillen in structuur en kleur te zien, die door de oorsprong van het natuur product ontstaan. Zelfs verschillende lichtinvallen kunnen bij hetzelfde hout een schijnbare uiterlijke verandering laten ontstaan. Deze onverwisselbare kenmerken van echtheid accentueren de natuurlijke schoonheid.

Een houten keuken is een keuken met een landelijke uitstraling. Niet voor niets worden deze keukens vaak robuuste keukens genoemd. Verder kenmerkt de houten keuken zich door de fraaie afwerking, zoals: dikke keukengrepen, robuuste houten stollenwanden en handgemaakte details.

Wij verwelkomen u graag op afspraak!

Houten keukens zijn meer dan alleen functioneel. De perfecte keuken straalt persoonlijkheid uit, laat zien wie u bent, hoe u leeft en waar u voor staat. Bij het samenstellen van uw houten keuken is het ook verstandig om te kijken naar de rest van het interieur om zo de juiste sfeer te creëren in uw droomkeuken.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak in onze keukenstudio in Waalwijk. Zodat jullie erachter komen wat de mogelijkheden zijn. En kom erachter of jij ook een WOWGevoel kan krijgen als het aankomt op je nieuwe keuken.

Wij helpen u graag stap voor stap, maak nu een afspraak