WoW! Keukens

Houten keukens

Houten keukens: kiest u voor warmte en sfeer? Kies voor hout!

De sfeer van het hout geeft de keuken een landelijke en uitstraling. Dat komt door de natuurlijke uitstraling van een keuken in hout. De mogelijkheden van een keuken van hout zijn bovendien eindeloos. Omdat hout een natuurlijk product is mooi met de zichtbare naden en noesten, is elke houten keuken uniek.

Een houten keuken geheel naar uw wensen? Bij WOWKeukens kan het!

Houten keukens

Bora PUXA

1 of 6

Quooker

2 of 6

Siemens Amerikaanse koelvriescombinatie

3 of 6

Liebherr onderbouwwijnkoeler

4 of 6

Graniet werkblad 60mm

5 of 6

Houten fronten

6 of 6
Een houten keuken geheel naar uw wensen? Bij WOWKeukens kan het!

Een keuken van hout straalt warmte, sfeer en gezelligheid uit. Hout kan ook makkelijk gecombineerd worden met andere materialen en kleuren. Zo blijft de houten keuken eigentijds met een natuurlijke tint. Onze houten fronten worden aan de buiten- en binnenkant speciaal afgewerkt met één laag impregneerolie en één laag hardwaxolie. Daarnaast zorgt onze unieke vintagebehandeling ervoor dat de oorspronkelijke houtkleur zichtbaar blijft en daardoor krijgt en behoudt de keuken zijn natuurlijke uitstraling. Een bescherming in en op het hout. Houten keukens zijn stoer, tijdloos en passen in alle interieurs.

 

De nieuwste trends in houten keukens!

Hoewel een houten keuken vaak wordt geassocieerd met een landelijke sfeer, kan hout juist ook heel modern zijn. Wanneer u bijvoorbeeld voor een gladdere houtsoort kiest en dit toepast in een greeploze keuken, krijgt u een moderne uitstraling. Een meer robuuster front met een kader zorgt juist weer voor een landelijke stijl. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een combinatie maken tussen materialen en stijlen. Bijvoorbeeld een kookeiland van hout met hoge kasten in een vlakke kleur. Of voeg aan uw moderne keuken wat houten accenten toe bijvoorbeeld door een houten plank aan de muur.

Grootste keus in houten keukens!

Houten keukens Waalwijk, Kaatsheuvel, Tilburg en Drunen

De houtencollectie van WOWKeukens omvat hoogwaardige fronten van echt hout. Bij de echt houten fronten heeft u de keuze uit onze Classic Line, Forest Line, Split Line, Oak Line en Geribbelde hout line. Elke lijn heeft zijn eigen onmiskenbare frontdesign en karakter door de natuurlijke nerven en knoesten. Creëer met de verschillende fronten een rustieke landhuisstijl of een moderne, sobere look voor uw houten WOWkeuken.

Neutraal en rustig. Glad afgewerkt hout met nauwelijks noesten.

Black Classic Line

Geborsteld hout met klein aantal noesten.

Black Forest Line

Naast noesten zijn hier ook duidelijk scheuren in het geborstelde hout zichtbaar.

Black Split Line

Robuust. Rijk aan noesten en gezandstraald voor een stevige look.

Black Oak Line

Gefineerd eiken front met een verticale nerfrichting. De zogenaamde ‘Ripasso’-profileringen met een optiek van smalle latjes. 

Black geribbeld

Een Oak Line: gezandstraalde zwart houten keuken, opgeleverd in Tilburg!

Warmte, sfeer, stijl en creativiteit; het komt allemaal samen in deze opgeleverde WOWkeuken. De Oak Line: Old Forest brushed zorgt voor een actueel en tijdloos karakter.

De fronten worden gekenmerkt door hun levendige houtstructuur. Kenmerkend voor dit front zijn de natuurlijke barsten in het fineer die worden geaccentueerd. Het werkblad is van gebrand graniet dat 60 mm is opgedikt. Het gebrand graniet en de glazen kast vormen een warm contrast met het luxueuze houten front en maken van deze keuken een echte blikvanger. Dit is goed te zien doordat alles perfect op elkaar aansluit.

In het midden van de keuken werd een lang kookeiland geplaatst met een grote kastenwand. Al dat hout zorgt al voor veel warmte en sfeer in het interieur, maar om nog meer sfeer toe te voegen aan de keuken werd een nis in het midden van de kastenwand geplaatst met een rvs spoelbak en kraan

De ruime en lichte woning zorgt voor een fijne basis waarin deze houten keuken heel goed tot z’n recht komt. De barkrukken nodigen direct uit om aan te schuiven in deze smaakvolle WOWKeuken.

WIJ VERWELKOMEN U GRAAG

Voor een eerste gesprek, offerte en 3D ontwerp maken wij graag vooraf een afspraak. Tijdens onze openingstijden kunt u bellen voor een afspraak. U kunt ook een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen.