WoW! Keukens

Opgeleverde maatwerk houten keuken in Drunen
Houten keuken

De fronten worden gekenmerkt door hun levendige houtstructuur. Kenmerkend voor dit front zijn de natuurlijke barsten in het fineer die worden geaccentueerd. Het werkblad is van gebrand graniet dat 60 mm is opgedikt. Het gebrand graniet en de glazen kast vormen een warm contrast met het luxueuze houten front en maken van deze keuken een echte blikvanger. Dit is goed te zien doordat alles perfect op elkaar aansluit.

In het midden van de keuken werd een lang kookeiland geplaatst met een grote kastenwand. Al dat hout zorgt al voor veel warmte en sfeer in het interieur, maar om nog meer sfeer toe te voegen aan de keuken werd een nis in het midden van de kastenwand geplaatst met een rvs spoelbak en kraan.

De ruime en lichte woning zorgt voor een fijne basis waarin deze houten keuken heel goed tot z’n recht komt. De barkrukken nodigen direct uit om aan te schuiven in deze smaakvolle WOWKeuken.
Review klant
Review klant
Lees verder
In augustus is bij ons een WOW keuken geplaatst. We hadden een eigen ontwerp, dat met deskundig advies van Leroy werd aangevuld. De verwachting dat het mooi zou worden was groot, maar toen de keuken eenmaal perfect geplaatst werd door Pascal, was de keuken eigenlijk nog mooier. Het was voor ons een echte "WOW". We zijn er daarom heel erg blij mee.

WIJ VERWELKOMEN U GRAAG

Voor een eerste gesprek, offerte en 3D ontwerp maken wij graag vooraf een afspraak. Tijdens onze openingstijden kunt u bellen voor een afspraak. U kunt ook een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen.