WoW! Keukens

BORA X BO

DE NIEUWE EENVOUD IN HET KOKEN.

Of het nu gaat om krokant gebraad, heerlijke groenten of luchtige en lichte, goudbruine croissants: dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking levert de BORA X BO perfecte kook- en bakresultaten – zelfs wanneer u drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift. De automatische stoomafzuiging garandeert dat er bij het openen van de deur geen hete stoom in de ruimte ontsnapt. De BORA kan braden, bakken, stomen en nog veel meer. De bediening is bovendien kinderspel, en na het gebruik is het systeem heel gemakkelijk weer brandschoon te krijgen.

Geen stoom, geen geuren

Zo behoudt u altijd een goed zicht: De BORA X BO voorkomt dat u bij het openen van de deur stoom in het gezicht krijgt. Door de automatische deuropening wordt de stoom vóór het ontgrendelen langs achteren weggeleid – en dat zonder enige geuren. Het speciale filter absorbeert namelijk alle geuren, zelfs die van vis.

De bediening is kinderspel

De bediening verloopt via een groot 19-inch-display, dat indien gewenst ook omhoog kan worden geklapt. Het touchscreen reageert net zo comfortabel op aanrakingen als bij een smartphone. En dankzij de talrijke vooraf geconfigureerde programma’s en de intuïtieve gebruikersbegeleiding wordt koken kinderspel!

Reinigen in een handomdraai

Ovenruimte vuil? Geen probleem! Verwent u met vijf reinigingsprogramma’s, van snelle tot intensieve reiniging – afvegen is daarbij niet nodig!  Met behulp van de cartridge met twee kamers wordt de ovenruimte in een handomdraai weer brandschoon – net zoals de borden en kopjes in de vaatwasmachine

Koken als profs

Beter kan niet: De BORA X BO blinkt uit met haar bijzonder gelijkmatige kook- en bak resultaten en optimale warmteverdeling. Uw gerechten zullen ook perfect zijn wanneer u alle drie niveaus tegelijk gebruikt. Als u bijvoorbeeld veel croissants tegelijk maakt op drie bakplaten, zullen ze allemaal lekker smaken!

Perfect design

Door het zwarte frame en het minimalistische design lijkt het wel een kunstwerk. Het display heeft erg duidelijke iconen en is naadloos geïntegreerd in het geheel, dat nog mooier wordt door de stijlvolle ovenruimte van roestvrij staal.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u geïnspireerd en wilt u graag een WOWkeuken laten ontwerpen? Maak direct een afspraak via de website, zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.