WoW! Keukens

BORA Classic 2.0

GRENZELOZE VRIJHEID.

Minimalistisch design

Dankzij de vlakinbouw van afzuiging en kookvelden en het minimalistische design gaat BORA Classic 2.0 vloeiend op in de moderne keukenarchitectuur. In stand-bymodus is de bediening nagenoeg volledig onzichtbaar. De intelligente verlichting zorgt ervoor dat de bediening ook in werking steeds beperkt blijft tot de essentie.

Tactiele verticale slider

De bediening wordt nu nóg eenvoudiger dankzij de unieke verticale slider met geslepen groef: gewoon even intuïtief omhoog of omlaag sliden of direct aantikken. Met één druk op de knop krijgt u steeds snel toegang tot alle belangrijke bedieningsfuncties.

Extra groot kookoppervlak 4/24

Dankzij de centrale bediening bij de afzuiging en de regeling bij het kookveld gaat er bij BORA Classic 2.0 geen ruimte verloren en kunt u steeds met 4 grote kookpotten van max. 24 cm tegelijkertijd koken. De bijzonder grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen zelfs bij zeer grote kookpotten of braadsleden voor een volledige en gelijkmatige verwarming.

Minimale geluidssterkte

Dankzij de optimale luchtgeleiding in het toestel en de stille, moderne motor werkt BORA Classic 2.0 ook bij hoge vermogensniveaus fluisterstil. Er is geen afleiding tijdens het koken en gesprekken kunnen onverstoord doorgaan.

MAXIMALE FLEXIBILITEIT VOOR DE INDIVIDUELE KEUKEN.

Reinigingscomfort

Onderdelen die rechtstreeks in contact staan met de kookdampen, kunnen via de brede en makkelijk toegankelijke instroomopening eenvoudig worden verwijderd voor reiniging in de vaatwasser. De onderdelen nemen weinig plaats in, waardoor de ruimte in de vaatwasser nagenoeg volledig behouden blijft.

Modulair systeem

Biedt daarnaast een ruime keuze aan kookvelden – van oppervlakte-inductie en gas tot het Tepan kookveld – die vrij kunnen worden gecombineerd met het afzuigsysteem. Ook combinaties met één, drie of nog meer kookvelden vormen geen enkel probleem.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u geïnspireerd door de BORA Classic 2.0 en wilt u graag een WOWkeuken laten ontwerpen? Maak direct een afspraak via de website, zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.