WoW! Keukens

AEG MATT BLACK LINE

AEG MattBlackLine

Combineer functionaliteit en subtiliteit met het Matt Black design. Verkrijgbaar voor diverse apparaten zodat je je hele keuken esthetisch kan afstemmen op innovatief technologisch prestatievermogen en hoogwaardig design.

Matt Black Line is een nieuwe serie AEG keukenapparatuur. De matte glasafwerking geeft een fantastische uitstraling aan de hele keuken. Het unieke ontwerp, samen met de materialen die specifiek zijn voor de betere architectuurprojecten, zorgen voor een unieke design. Daaraan toegevoegd, uitstekende prestaties, hoogstaande materialen en een technologie die heel intuïtief is in het gebruik: de Matt Black Line van AEG.

De matte, ondoorzichtige glasafwerking wordt gecreëerd door een speciaal graveerproces dat typisch wordt gebruikt in de architectuur. De ondoorzichtige textuur heeft anti-vingerafdruk eigenschappen die zijn verkregen dankzij de verwerking die wordt uitgevoerd en is veel resistenter dan traditionele afwerkingen, en is ook gemakkelijker schoon te maken.

Naast de elegantie van de ondoorzichtige glasafwerkingen, combineren de apparaten van de Matt Black Line van AEG een uniek design met geavanceerde technologieën en functies. Met de aanraakbedieningen die aanwezig zijn in de modellen van deze serie, kun je de bedieningselementen eenvoudig en intuïtief selecteren.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bent u geïnspireerd door deze opgeleverde WOWKeuken en wilt u graag ook zo’n smaakvolle WOWkeuken laten ontwerpen? Maak direct een afspraak via de website, zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.

WOWKeukens werkt met de volgende merken​

WOWKeukens loopt voorop waar het gaat om nieuwe trends en technieken. Onze keukenadviseurs zijn als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden van keukenapparatuur en hoe dat uw keukengebruik kan verbeteren. De aanschaf van keukenapparatuur begint met goed nadenken over welke apparatuur u wilt en nodig hebt. Op het gebied van inbouwapparatuur vind u bij ons alle bekende A-merken en specialisten.

Laat u verrassen en inspireren door onze keuken collectie.